Yin Your Skin® kolmen päivän mini gua sha -haaste

Lähde mukaan kolmen päivän intensiiviselle live-bootcampille kosmeettisen gua shan maailmaan, hio tekniikkasi timantiksi ja saa tuloksia, jotka eivät jää huomaamatta!

 

Yin Your Skin® kolmen päivän mini gua sha -haaste

Yin Your Skin® kolmen päivän mini gua sha -haaste on livenä etäyhteyksin tapahtuva napakka ja intensiivinen bootcamp kosmeettisen gua shan maailman, jonka aikana opit perusteellisen hoitoprotokollan erittäin yksityiskohtaisella opastuksella – et yksinkertaisesti voi välttyä saamasta näkyviä tuloksia!

Haaste toteutetaan live-webinaareina kolmena peräkkäisenä päivänä, joista kukin on kestoltaan kaksi tuntia. Hoitoprotokollaan lisätään jokaisena päivänä uusia elementtejä. Jokainen liike ja tekniikka opetellaan niin yksityiskohtaisesti ja tarkasti, että kolmen päivän jälkeen sinulla on täydelliset eväät jatkaa hoitoja ja ylläpitää ennennäkemättömiä tuloksia itsenäisesti. Kaikki live-lähetykset tallennetaan ja ne voi katsoa jälkikäteen 1 kk ajan haasteen alkamisesta, jos et pääse osallistumaan live-lähetyksiin tai haluat virkistää muistiasi vielä jälkikäteen.

 

Miten kosmeettinen gua sha vaikuttaa?

Ihonhoitotuotteet hoitavat ihon ylintä kerrosta, epidermistä, joka saa ravintonsa sen alla sijaitsevan dermiksen kautta. Tuotteilla hoitaminen rajoittuu vain ihon pintaan, mutta on tärkeää pitää huolta myös pintaa syvemmällä olevista kudoksista. Kosmeettinen gua sha vaikuttaa ihon tukikudoksiin, sidekudosten kosteuspitoisuuteen ja nestekiertoon.

 • Iho kimmoisuus ja elastisuus paranevat
 • Turvotus vähenee
 • Punoitus vähenee
 • Iho kirkastuu
 • Kasvojen piirteet saavat lisää linjakkuutta
 • Ihon herkkyys voi vähentyä
 • Epäpuhtaudet voivat vähentyä
 • Kasvojen yleisilme rentoutuu
Kenelle haaste sopii?

Yin Your Skin® kolmen päivän mini gua sha -haaste sopii kaikille, jotka haluavat oppia kosmeettisen gua shan tehokkaimmat tekniikat perinpohjaisesti ja saada näkyviä tuloksia itsenäisesti kotona. Haaste sopii täysin aloittelijalle kuin myös pidempään kosmeettista gua shaa tehneille.

Kannattaako mini gua sha -haasteeseen osallistua, jos on käynyt jonkun Yin Your Skin® verkkokursseista? 

Jos olet Yin Your Skin® verkkokurssilaisille tarkoitetun Facebook-yhteisön jäsen ja olet osallistunut siellä järjestettäviin gua sha haasteisiin, sinulla on todennäköisesti kosmeettisen gua shan tekniikat jo hyvin hallussa ja voit koska tahansa palata katsomaan ryhmästä löytyviä videotallenteita. Jos kuitenkin kaipaat uutta inspiraatiota ja tekniikan hiomista, olet tottakai tervetullut mukaan haasteeseen!

Sopiiko mini gua sha -haaste ammattilaisille?

Haaste ei anna edellytyksiä kosmeettisten gua sha hoitojen tekemiseen hoitotyössä, vaan se on tarkoitettu kotona tehtävään itsehoitoon. Yin Your Skin® Pro kosmeettisen gua shan ammattilaiskoulutus on Suomen ainoa kosmetologeille ja kiinalaisen lääketieteen asiantuntijoille tarkoitettu ammattilaiskoulutus kosmeettiseen gua shaan. Hoitojen tekeminen asiakastyössä edellyttää huomattavasti syvällisempää osaamista mm. sidekudoksen anatomiasta ja tekniikasta. Kaikki ammattilaiskoulutuksen käyneet kosmetologit löytyvät listattuna täältä.

Yin Your Skin® mini gua sha -haasteen sisältö

Yin Your Skin® mini gua sha -haaste sisältää 3x 2h webinaarit, joiden aikana opetellaan perusteellinen Yin Your Skin® hoitoprotokolla:

 • Päivä 1: dekolteen, niskan, kaulan ja leuan alusen, leuan ja purentalihasten hoito. Erityiskäsittely kaksoisleualle.
 • Päivä 2: edellisen päivän hoito + uutena suunympäryksen ja nasolabiaalialueen hoito sekä lymfaattinen hoito turvotukselle. Erityiskäsittely marionettijuonteille ja syventyneelle nasolabiaalille.
 • Päivä 3: edellisten päivien hoito + uutena silmänympärysihon hoito, otsan hoito, hiuspohjan hoito sekä liftaavat liikkeet.

Lisäksi haaste sisältää:

 • Pääsyn livetallenteiden katseluun jälkikäteen 1 kk ajan haasteen alkamisesta.
 • 10 % alennuksen Yin Your Skin® gua sha välineisiin ja ihonhoitotuotteisiin, joka on voimassa ilmoittautumishetkestä lähtien ja päättyy 1 kk haasteen alkamisen jälkeen.
 • 30 € alennuksen Yin Your Skin® Complete Experience verkkokurssipaketista.

Huom. Yin Your Skin® mini gua sha -haasteeseen ei sisälly pääsyä Yin Your Skin® Facebook-yhteisöön.

Tarvitset Yin Your Skin® mini gua sha -haasteeseen seuraavat gua sha välineet ja ihonhoitotuotteet:

Saat ilmoittautumisen yhteydessä alennuskoodin, jolla voit tilata tarvittavat tuotteet itsellesi 10 % alennuksella.

Seuraava mini gua sha -haaste

Seuraava Yin Your Skin® kolmen päivän mini gua sha -haaste:

Päivämäärä: ilmoittaudu Yin Your Skin® uutiskirjeen tilaajaksi, niin saat tiedon sähköpostiisi seuraavasta gua sha haasteesta!
Kellonaika: 

Varattuasi paikan haasteeseen, saat kirjautumislinkin Campwire-palveluun, josta löydät linkit webinaari-lähetyksiin ja tallenteisiin sekä alekoodin Yin Your Skin® tuotteisiin.

Lokakuun Yin Your Skin® kolmen päivän mini gua sha -haasteen ilmoittautuminen on päättynyt.

Liity uutiskirjeen tilaajaksi, niin saat tiedon, kun seuraavan haasteen ilmoittautuminen aukeaa.
Lue mitä asiakkaat kertovat Yin Your Skin® mini gua sha -haasteesta

”Kiitos haasteesta. Ihan uskomatonta, miten paljon 3 päivässä opin. En todellakaan ollut aikaisemmin harjoitellut. Kiva, kun saa vielä kuukaudeksi videot käyttöön niin voi sitten itse hioa tekniikkaa ja harjoitella lisää. Tämä oli kuin pieni mini-hemmottelu loma itselle. Katja osasi selittää kaikki liikkeet todella hyvin ja opetusta oli helppo seurata. Suosittelen haastetta kaikille, jotka ovat gua shasta kiinnostuneita. Tästä sai mukavan tehostartin omalle hoidolle.”

– ELLI

 

”Tukikäden merkitys, samoin kuin lastakäden liikkeen lähteminen olkapäästä auttoivat palasia loksahtamaan paikoilleen. Olin aiemmin kuvitellut painavani kevyesti, mutta niin vain opin painaneeni monessa kohtaa liikaa. Vaikka aiemminkin olen saanut ihania, silminnähtäviä tuloksia, jotka muutkin ovat huomanneet, tuntui, että nyt vasta todella sain vaikuttavia tuloksia ihon ulkonäköön ja ennen kaikkea rentouden tunteeseen! Erityisesti nasolabiaali-alueen käsittely tuntui todella hyvältä kroonisena vaivaavan tukkoisuuden auettua välittömästi hoidon jälkeen. Samoin todella juminen niska-kallonpohja-ohimo -alue tuntuu nyt kevyemmältä ja jumisemman puolen korva kutisee ja päänahkaa pitkin kulkee vähän kuin kylmiä väreitä.

Vasemmalla puolella minulla on kaularangan ja solisluun alueella onnettomuuden jäljiltä jumiutumista lihaksissa ja paljon hermo-oireilua, kun hermot ovat monista syistä ahtaalla. Oireina ollut tunnottomuutta, puutumista, pistelyä ja muuta epämääräistä kasvojen kolmihermon alueelta aina vasemman käden sormiin asti. Jo ensimmäisen hoidon jälkeen näillä alueilla alkoi erikoinen tunne. Toisen hoitokerran jälkeen tuntui hyvällä tavalla ns. sähkötystä kasvoista sormenpäihin asti näillä hermo-oireiden alueilla ja ensimmäistä kertaa yli kahteen vuoteen käsi tuntui ”normaalilta”. Mahtava fiilis!”

– VIIVI

 

”Tässä intensiivissä tukiotteen käyttö aukeni aivan uudella tavalla ja se toi suuren ahaa-elämyksen omaan gua sha -osaamiseen. Sun vertauskuvat lipun hinaamisesta salkoon ja varsinkin pullataikinasta saivat lampun syttymään, huomaan muistuttavani itselleni gua shaa tehdessä, että ”eipäs nyt revitä reikiä pullataikinaan/pizzapohjaan, vaan kohdellaan sitä napakan hellävaraisesti!” Tulokset ovat niin kokonaisvaltaiset, etten osaa nimetä niistä tarkemmin mitään yhtä kohtaa, koko yläkroppa kainaloista ylöspäin on hoidon jälkeen ihana! Erityiskiitokset täytyy antaa sun opetuksen lisäksi myös välineille, lusikalla saa pumppaukset sujumaan melkein itsestään ja Jalo-lasta on aivan mahtava työkalu kaikkeen päänsäryn karkottamisesta kasvojen hoitamisen pienimpiinkin detaljeihin <3 Toivottavasti intensiivejä on jatkossakin, sillä kertaus on opintojen äiti!”

– HANNA

 

”Ostin Jalo-lastan jo aiemmin, mutta huomasin nopeasti ettei sen käyttöä pysty itse oppimaan YouTube videoista. Samoihin aikoihin näin tästä kurssista mainoksen ja tartuin siihen heti. Nyt kynnys osallistua pidemmällekin kurssille on matalampi. Valitettavasti pääsin katsomaan tallenteet vasta loppumetreillä, mutta hienoa, kun ne olivat kuukauden tallessa ja katsottavissa.

Mielestäni ilme raikastui yleisesti ja kasvot kohottuivat. Ihon kunto näyttää paremmalta, väri on kirkas ja tasaisempi, sekä iho on myös kuulaampi. Mieli ja olo on myös erilainen, vaikea sanoa miten tarkalleen, mutta siis ehdottomasti positiivisesti erilainen. Samalla rauhallisempi ja valppaampi. Tosiaan tuntuu myös kuin näkökin olisi parempi!

Tekniikasta opin paljon, esim, tukiotteesta, ja kuinka aivan eri osion hoito vaikuttaa siihen mitä itse haluaa työstää ja hoito onkin aina syytä aloittaa huolella alusta asti. Mielestäni selitit hyvin eri tekniikat ja osiot. Hoidossa on paljon eri kohtia, ja menee varmasti aikaa, että oppii ne ns. ulkoa. Yritän ehtiä vielä katsomaan videon viimeisen osan uudelleen. Tekee myös mieli tutustua enemmänkin esim lymfakiertoon, ja miten voisi edesauttaa samalla lailla kehoa muiltakin osin kuin vain kasvojen alueelta.

Kiitos paljon erittäin hyvästä opetuksesta, oli ilo osallistua!”

– MARI

 

”Kiitos tosi paljon tarjoamastasi haasteesta ja lyhytkurssituksesta. Haaste innosti, koska se tarjosi nopeahkolla tahdilla reilusti tietoa, kun isommat kurssisi tuntuvat tähän hetkeen liian suurilta kokonaisuuksilta. Yin your skin gua sha oli minulle täysin tuntematonta ennen haastetta. Koin saavani kolmella eri kerralla edistyvästi kattavan ymmärryksen tekniikasta ja perusteista miksi tietyllä tekniikalla kannattaa tehdä. Nyt tunnen osaavani tehdä itselleni pitkän yin your skin tyylin gua sha hoidon. Koin hyötyväni siitä, että selitit miksi tietty suunta liikeradoilla, miksi tukiote on tärkeä. Oli opettavaista kuulla miten kuvailit erilaisin adjektiivein ja vertauksin otetta lastasta ja voimakkuudesta jolla sitä eri kohdissa painetaan tai ollaan painamatta. Kasvoni ovat hoitojen jälkeen olleet eloisammat, ihoni väri tasaisempi, silmät ovat kirkkaammat. Turvotus silmien alla on vähäisempää ja suupieleni ovat kohonneet ylös. Parasta on kuitenkin se miten kasvojen käsittely on rentouttanut, tuonut yhteyttä itseen ja antanut voimaannuttavan tunteen siitä, kuinka voin itse vaikuttaa hyvinvointiini.”

– REETA

 

”Olin hankkinut välineet jo jonkin aikaa ennen kuin kuulin haasteesta. En kuitenkaan osannut niitä niin vain käyttää, joten haaste tuli juuri sopivasti eteen. Opin ihan konkreettisesti, kuinka välineitä käytetään. Videon ja mielikuvien avulla sai hyvin kiinni tekniikasta. Lipun vetäminen salkoon erityisesti nappasi mulle.

Tuloksia näki, kun vertasi kasvojen puoliskoja toisiinsa. Erityisesti liftaavat liikkeet 3. päivänä tehosivat. Minulla on vähän huonossa kunnossa iho maskien käytön seurauksena ja leuan alla paljon epäpuhtauksia. Luulen, että keskityn nyt alkuun dekolteen hoitoon ja lymfapumppauksiin, jottei iho ärsyynny liikaa.

Kiitos erittäin selkeästä opastuksesta. Ennen syyskuun loppua pitää kirjoitella vielä vaiheet itselle ylös, jotta muistaa koko hoidon.”

– SARI

 

”Opin tukikäden käytöstä, kompression voimakkuudesta eri kohdissa hoidettavaa aluetta ja oivalsin liikkeen idean olevan ”ulospäin ohjaavaa/vetävää” sisäänpäin painavan sijaan. Opin myös paljon uusia liikeratoja etenkin dekolteen ja leuan alueelle. Kattava ja oikein huolellisesti valmisteltu ja esitetty kokonaisuus ja vähintäänkin vastinetta rahoille! Kiitos.”

– MIILA

 

”Oli hyvä koulutus, kiitos! Huomasin heti maanantaina, että kaulani oli sileämpi, kyllä selkeästi soluväliaine tykkäsi liikuttelusta! Aion jatkaa gua shausta ja heti maanantaina tein leukaan asti. Minulla on ollut punoitusta nyt muutaman viikon, jostain kasvoni ovat ärtyneet, joten teen vielä vähän varovaisemmin loppukasvoja. Lymfaus oli erityisen ihanaa, samoin kuin otsan käsittely, se tuntui jotenkin erityisen rentouttavalta. Luultavasti osallistun jatkossakin sinun kursseillesi.”

– LEENA

 

”Opin, että liikkeitä tehdessä saa olla todella helläkätinen. Tuloksina huomasin ensimmäisen puolen työstämisen jälkeen rennommat ja liikkuvammat lihakset sekä kohonneet kasvonpiirteet, verrattuna käsittelemättömään puoleen. Lymfapainelu oli todella rentouttavaa ja olinkin nukahtaa kesken painelun.”

– HEINI

 

”Kiitos Katja ihanasta 3 päivän gua sha -maratonista! En ole aiemmin osallistunut gua sha -kursseille eli kaikki oppi oli uutta. Oli erinomaista, että yksityiskohtaisesti näytit sekä otteet välineistä että kunkin käsiteltävän alueen yksittäisen liikkeen. Minusta oli myös hyvä, että kokonaisuus oli palasteltu 3 iltaan ja aina toistettiin edellisen illan liikkeet seuraavana päivänä. Ehkä voisi jopa harkita, että olisi vielä 4. ilta, jolloin koko protokolla vietäisiin yhdessä flowna läpi.

Tulokset oli selvästi nähtävissä ja koko kasvojen ilme oli kohotettu. Myös mieltä nämä 3 iltaa hellivät ja kohottivat. Kaiken kaikkiaan todella onnistunut, ihana kokonaisuus, kiitos paljon!”

– RIINA

 

”Kiitos Katja! Huikeat 3 päivää ja niin paljon uutta pienessä ajassa! Tekniikasta ja lastan käsittelystä opin paljon uutta. Erityisesti oma kompastuskivi on lastan käytössä paine ja voimakkuus. Hienosti muistuttelit siitä aika ajoin. Sessiot kuluivat todella nopeasti ja rauhallisella tahdilla. Selkeää ja helppoa seurata sekä tehdä samanaikaisesti. Tulokset tuntuivat sekä näkyivät heti hoidon jälkeen, wau!”

– ANU

 

”Opin haasteen aikana lisää tekniikasta ~ sitä erityisesti toivoinkin. Sain neuvoja niiden kasvojeni alueiden käsittelyyn, joihin haluan hoitoa tehdessäni paneutua. Katja ohjeisti riittävän rauhalliseen tahtiin ja sain hyvin kiinni oikeasta tekniikasta. Lopputuloksena ryhdistyneet ja heleät kasvot! Lämmin kiitos haasteesta, suosittelen!”

– TIIA

 

Valmentajasi

Valmentajanasi Yin Your Skin® kolmen päivän mini gua sha -haasteessa toimii holistisen ihonhoidon metodeihin erikoistunut kosmetologi, luonnonkosmetiikan asiantuntija ja kiinalaisen lääketieteen opiskelija Katja Kokko, joka on työskennellyt kauneudenhoitoalalla yli 20 vuotta ja lisäkouluttautunut laajasti mm. luonnonkosmetiikan tuotekehitykseen ja manuaalisiin hoitotekniikoihin. Katja on käynyt yhdysvaltalaisen Cecily Bradenin kosmeettisen gua shan koulutuksen ja laajentanut manuaalisten hoitotekniikoiden työkalupakkiaan lisäksi Anne Bramhamin löyhän sidekudoksen manipulaatio -koulutuksessa. Tällä hetkellä Katja opiskelee akupunktiohoitajaksi Suomen kiinalaisen lääketieteen akatemiassa. Yin Your Skin® kosmeettinen gua sha on muotoutunut Katjan oppimien metodien pohjalta ja siinä yhdistyvät elementit perinteisen kiinalaisen lääketieteen mukaisesta gua shasta, lymfahieronnasta ja sidekudosmanipulaatiosta.

Voit lukea lisää Katjasta täältä.