Hoidot ja valmennukset

Kosmeettiset gua sha hoidot ja holistisen ihonhoidon valmennukset ovat saatavilla Yin Your Skin® verkkokurssin ostaneille.

Hoidot

Yin Your Skin® Signature Experience on täysin uniikki hoitokokonaisuus, paljon enemmän kuin kasvohoito. Hoito vilkastuttaa ihon aineenvaihduntaa, lymfanesteiden virtaamista ja vapauttaa jännityksiä sidekudoksista parantaen ihon liikkuvuutta. Lisäksi se aktivoi tehokkaasti parasympaattista hermostoa ja luo tilan, jossa hermosto, keho ja iho saavat uusiutua. Hoito kirkastaa ja kiinteyttää ihoa sekä poistaa turvotusta välittömästi ja tuo kasvojen piirteet, kuten leukalinjan ja poskipäät selkeämmin esille. Tulokset pysyvät iholla muutaman päivän. Hoidossa yhdistyvät kosmeettinen gua sha dekolteelta päälaelle, kasvorefleksologia, Reiki ja Yin Your Skin® signature sound healing, jonka on säveltänyt Yin Your Skin® äänimaailman luonut IRENE.

Yin Your Skin® Signature Experience hoidot ovat saatavilla Yin Your Skin® verkkokurssin ostaneille asiakkaille.

Palautteita Yin Your Skin® Signature Experience hoidosta

”Tekemäsi hoito oli ehdottomasti paras kokemani rentouttava ja kaunistava hoito, kiitos vielä siitä! Käsittely oli hyvin kokonaisvaltainen, vaikka kohdistui pääasiassa kasvojen ja dekolteen alueelle. Vaikutukset tuntuivat rentoutena ja keveytenä koko kehossa. Kasvot tuntuivat hehkuvan vielä pitkään hoidon jälkeen, samoin turvotus pysyi poissa hyvän aikaa, vaikka pienten lasten äitinä yöunet ovat jääneet vähäisiksi. Käsittely oli kokonaisuudessaan ihana ja miellyttävä, ja olemuksesi hyvin rauhoittava. Gua sha käsittelystä sain myös hyviä vinkkejä omaan tekemiseen. Odotan nyt jo pääseväni uudestaan hoitoon, ja suosittelen sitä lämmöllä ihan jokaiselle!”

– LINDA

 

”Minähän tipahdin ihan nirvanaan hoidon aikana, taisin nukkua koko session ajan. Olen gua shannut kotona oppiesi mukaan jo noin vuoden ajan, mutta sinun tekemänäsi hoito tuntui enemmän ”oikealta”. Myös sen opin, että lastaa ei tarvitse painaa niin kovasti. Iho on ollut hoidon jälkeen todella heleä ja hyvän näköinen. Turvotukset ovat olleet tipotiessään, nyt vaan täytyy jatkaa taas uusin opein. Ja uusi Jalo on jo päässyt tositoimiin.”

– MERVI

 

”Kiitos uniikista hoitokokemuksesta. Siinä todella aika pysähtyi ja mieli lepäsi valveen ja unen rajamailla. Hoitopedistä sai nousta levänneenä ja kasvot kirkastuneena. Decolte ja kasvot saivat kyllä perusteellisen ”koko vartalo jumpan”, gua sha välineiden ja sinun taitavien käsien siivittäminä.”

– JOHANNA

 

Yksilövalmennukset

Yin Your Skin® Face to Face on kosmeettisen gua shan ja holistisen ihonhoidon yksilövalmennus, jossa hiomme hoitotekniikkasi timantiksi.

Holistisessa kauneudenhoidossa on pohjimmiltaan kyse läsnäolevasta huomiosta ja aidosta itsensä kohtaamisesta. Yksilövalmennuksessa toimin peilinäsi ja viitoitan sinulle tietä ihosta ytimeen, jotta voit syventää ihotietoisuuttasi parhaalla mahdollisella tavalla. Näin saat aikaan parhaita tuloksia – sekä sisäisesti että ulkoisesti.

Yin Your Skin® Face to Face -yksilövalmennus on saatavilla Yin Your Skin® -verkkokurssin käyneille, kosmeettisen gua shan perustekniikat jo hallitseville asiakkaille. Ennen verkossa  tapahtuvaa valmennustapaamista haastattelen sinua esitietolomakkeella ja opastan sinut analysoimaan ihosi kuntoa.

Vastaustesi perusteella räätälöin sinulle yksilöllisen gua sha -hoitorutiinin, joka tukee ihosi erityistarpeita (esim. herkkyys, epäpuhtaudet, turvotus, tietylle alueelle keskittyneet rypyt), elämäntilannettasi ja hoitotavoitteitasi optimaalisesti. Opetan rutiinin sinulle yksityiskohtia myöten, jotta voit nauttia korkeatasoisista hoitotuloksista kotonasi.

Ennen gua shan harjoittelua käytämme noin puoli tuntia aikaa keskusteluun ihonhoidosta, ihosi tämänhetkisestä tilasta ja hoitotavoitteistasi. Vaikka pääpaino onkin ihotietoisuuden laajentamisessa ja keskustelussa sukellamme pintaa syvemmälle, teen sinulle halutessasi myös yksilölliset tuotesuositukset.

Jokainen valmennussessio on ainutlaatuinen ja intuitiivinen tila, jossa voit kohdata itsesi ja oman kauneutesi. Tuon jokaiseen kohtaamiseen sopivimmat tekniikat, neuvot ja ratkaisut kahden vuosikymmenen aikana kartuttamastani holististen työkalujen aarteistosta.

Ryhmävalmennukset

Yin Your Skin® funktionaalisen ihonhoidon ryhmävalmennus biohakkeroi ihonhoitorutiinisi.

Ota haltuun kosmetiikkapurnukoiden INCI-listat. Opi ymmärtämään mikä tarkoitus erilaisilla raaka-aineilla on. Rakenna itsellesi aidosti toimiva ihonhoito-ohjelma. Opi ymmärtämään kehoasi, mieltäsi ja ihoasi kokonaisvaltaisemmin. Biohakkeroi ihonhoitorutiinisi.

Yin Your Skin® funktionaalisen ihonhoidon ryhmävalmennus tapahtuu etäyhteydellä Zoomin kautta ja sen kesto on neljä viikkoa. Valmennus koostuu neljästä viikottaisesta luennosta, joiden kesto on noin 2 h, sekä viikottaisista kotitehtävistä ja käytännön harjoituksista. Valmennukseen mahtuu mukaan 20 henkilöä.

Luentojen aiheena ovat:

– Viisi elementtiä: persoonallisuuden piirteet, fyysiset ominaisuudet ja kasvodiagnostiikka
– Luonnonkosmetiikan ja tavanomaisen kosmetiikan erot ja yhteneväisyydet sekä miten lukea kosmetiikkatuotteiden INCI-listoja
– Ulkoisen ihonhoidon periaatteet ja yksilöllisen ihonhoitorutiinin rakentaminen
– Yhteinen ihonhoito ja kosmeettinen gua sha hoito

Jokaisen luennon yhteyteen jätetään aikaa keskustelulle ja kysymyksille.

Luentojen sisällöt:

Luento 1: viisi elementtiä

Viiden elementin teoria on oleellinen osa Kiinalaista lääketiedettä. Teoria auttaa hahmottamaan ja ymmärtämään paremmin omaa kehoa, fyysisiä ominaisuuksia, persoonallisuuden piirteitä, omaa energiaa ja mielen toimintaa. Lisäksi se auttaa lisäämään ymmärrystä ja sitä kautta lempeämpää suhtautumista toisia ihmisiä kohtaan. Viiden elementin teoriaa voi hyödyntää myös iho-ongelmien tulkinnassa ja itselleen sopivan ihonhoitorutiinin rakentamisessa. Tällä luennolla perehdytään jokaisen viiden elementin piirteisiin ja ominaisuuksiin sekä siihen, miten elementit ilmenevät iholla.

Luento 2: kosmetiikan raaka-aineet ja INCI-listojen tulkinta

Luonnonkosmetiikan yleistyminen on hieno asia, mutta tarjonnan räjähdettyä kuluttaja saa suunnistaa sokkona todellisessa purkkiviidakossa. INCI-listat ovat täyttä hepreaa ja hinta-laatusuhteen arvoiminen on kuluttajalle vaikeaa. Tällä luennolla perehdytään kosmetiikan raaka-aineisiin, luonnonkosmetiikan ja tavanomaisen kosmetiikan yhteneväisyyksiin ja eroihin sekä opetellaan lukemaan konkreettisten esimerkkien kautta kosmetiikkatuotteiden INCI-listoja. Osallistujat voivat myös ottaa luennolle mukaan haluamansa kosmetiikkatuotteen, jonka sisältöä voimme analysoida yhdessä. Tällä luennolla hahmotamme, mikä on hinta-laatusuhteeltaan hyvää kosmetiikkaa.

Luento 3: ihonhoidon periaatteet ja yksilöllisen ihonhoitorutiinin suunnittelu

Epäsopivat tuotteet ja puutteelliset rutiinit voivat olla osaltaan syynä ihon epätasapainotiloihin. Tällä luennolla perehdytään toimivan ihonhoitorutiinin periaatteisiin. Jokainen suorittaa kotitehtävänä ihotyyppianalyysin omalle iholleen ja suunnittelee itselleen yksilöllisen ihonhoitorutiinin ja siihen sopivat tuotteet. Tämä luento on erittäin vuorovaikutteinen ja siinä keskustellaan paljon.

Luento 4: ihonhoitorutiini ja kosmeettinen gua sha

Viimeisellä kerralla tehdään yhdessä ihonhoitorutiini ja perus gua sha hoitoprotokolla. Tämän session aikana on mahdollisuus saada jonkin verran henkilökohtaista opastusta omaan gua sha tekniikkaan. Tämä käytännönläheinen luento paneutuu kosmeettisen gua sha tekniikkaan yksityiskohtaisesti ja todella selkeästi.

Kotitehtävät

Luentojen lisäksi jokaisen valmennuksen yhteydessä tulee kotitehtäväksi yksi funktionaalinen ihonhoitometodi, jonka jokainen lisää omaan arkipäiväänsä toteutettavaksi. Metodit ovat nopeita ja helppoja toteuttaa ja sopivat kiireiseenkin arkeen.

Koko valmennuksen tueksi jokainen saa myös täytettäväkseen laajan analyysin omasta hyvinvoinnistaan, joka on tarkoitettu oman työskentelyn ja tavoitteiden tueksi sekä omaksi pohdinnaksi valmennuksen ajaksi.

Valmennus on tarkoitettu sinulle, jos:

– olet kyllästynyt hutiostoksiin kosmetiikassa
– kaipaat aitoja tuloksia ihonhoidossa
– koet ettei ihonhoitorutiinisi toimi parhaalla mahdollisella tavalla
– haluat ottaa haltuun kosmetiikkapurnukoiden INCI-listat ja tietää, mitä ihollesi oikein levität
– haluat ottaa ohjat omiin käsiisi kosmetiikkaostoksilla
– haluat biohakkeroida ihonhoitorutiinisi
– olet kiinnostunut pintaa syvemmälle menevästä ihonhoidosta ja ihon vaikutuksesta koko hyvinvointiin
– olet kiinnostunut näkemään ihonhoidon osana kokonaisvaltaista hyvinvointia
– haluat voida omassa ihossasi ja kehossasi hyvin
– haluat saada arkeesi työkaluja, jotka tukevat henkistä ja fyysistä hyvinvointiasi

Valmennus sopii yksityishenkilöille itsehoidon inspiraatioksi. Se ei ole esim. kauneudenhoitoalan ammattilaisille tarkoitettu koulutus.

Valmennuksen tavoite

Valmennuksen tavoite on luoda ryhmään lämmin ja voimauttava ryhmähenki, tila, jossa jokainen voi tuntea itsensä arvokkaaksi juuri sellaisena kuin on. Tavoitteena on rakentaa jokaiselle ihon toimintaan ja hyvinvointiin vaikuttavat rutiinit, jotka toimivat arjessa maadoittavina, voimauttavina ja eheyttävinä työkaluina. Valmennuksen jälkeen oma iho on elinvoimaisempi sisältä ja ulkoa. Lisäksi sinulla on työkalupakillinen välineitä kokonaisvaltaiseen ihonhoitoon ja kosmetiikkaostoksille.

Valmennuksen aikataulu ja hinta

Lisätietoa pilot-valmennuksesta tulossa pian!

Lähde mukaan kiehtovalle matkalle ihosta ytimeen! Osta Yin Your Skin® Signature Experience verkkokurssi tästä.

OSTA YIN YOUR SKIN®