Hoidot ja valmennukset

Kosmeettiset gua sha hoidot ja holistisen ihonhoidon yksilövalmennukset ovat saatavilla Yin Your Skin® verkkokurssin ostaneille.

Hoidot

Yin Your Skin® Signature Experience on täysin uniikki hoitokokonaisuus, paljon enemmän kuin kasvohoito. Hoito vilkastuttaa ihon aineenvaihduntaa, lymfanesteiden virtaamista ja vapauttaa jännityksiä sidekudoksista parantaen ihon liikkuvuutta. Lisäksi se aktivoi tehokkaasti parasympaattista hermostoa ja luo tilan, jossa hermosto, keho ja iho saavat uusiutua. Hoito kirkastaa ja kiinteyttää ihoa sekä poistaa turvotusta välittömästi ja tuo kasvojen piirteet, kuten leukalinjan ja poskipäät selkeämmin esille. Tulokset pysyvät iholla muutaman päivän. Hoidossa yhdistyvät kosmeettinen gua sha dekolteelta päälaelle, kasvorefleksologia, Reiki ja Yin Your Skin® signature sound healing, jonka on säveltänyt Yin Your Skin® äänimaailman luonut IRENE.

Yin Your Skin® Signature Experience hoidot ovat saatavilla Yin Your Skin® verkkokurssin ostaneille asiakkaille.

Yksilövalmennukset

Yin Your Skin® Face to Face on kosmeettisen gua shan ja holistisen ihonhoidon yksilövalmennus, jossa hiomme hoitotekniikkasi timantiksi.

Holistisessa kauneudenhoidossa on pohjimmiltaan kyse läsnäolevasta huomiosta ja aidosta itsensä kohtaamisesta. Yksilövalmennuksessa toimin peilinäsi ja viitoitan sinulle tietä ihosta ytimeen, jotta voit syventää ihotietoisuuttasi parhaalla mahdollisella tavalla. Näin saat aikaan parhaita tuloksia – sekä sisäisesti että ulkoisesti.

Yin Your Skin® Face to Face -yksilövalmennus on saatavilla Yin Your Skin® -verkkokurssin käyneille, kosmeettisen gua shan perustekniikat jo hallitseville asiakkaille. Ennen verkossa  tapahtuvaa valmennustapaamista haastattelen sinua esitietolomakkeella ja opastan sinut analysoimaan ihosi kuntoa.

Vastaustesi perusteella räätälöin sinulle yksilöllisen gua sha -hoitorutiinin, joka tukee ihosi erityistarpeita (esim. herkkyys, epäpuhtaudet, turvotus, tietylle alueelle keskittyneet rypyt), elämäntilannettasi ja hoitotavoitteitasi optimaalisesti. Opetan rutiinin sinulle yksityiskohtia myöten, jotta voit nauttia korkeatasoisista hoitotuloksista kotonasi.

Ennen gua shan harjoittelua käytämme noin puoli tuntia aikaa keskusteluun ihonhoidosta, ihosi tämänhetkisestä tilasta ja hoitotavoitteistasi. Vaikka pääpaino onkin ihotietoisuuden laajentamisessa ja keskustelussa sukellamme pintaa syvemmälle, teen sinulle halutessasi myös yksilölliset tuotesuositukset.

Jokainen valmennussessio on ainutlaatuinen ja intuitiivinen tila, jossa voit kohdata itsesi ja oman kauneutesi. Tuon jokaiseen kohtaamiseen sopivimmat tekniikat, neuvot ja ratkaisut kahden vuosikymmenen aikana kartuttamastani holististen työkalujen aarteistosta.

Palautteita Yin Your Skin® Signature Experience hoidosta

”Minähän tipahdin ihan nirvanaan hoidon aikana, taisin nukkua koko session ajan. Olen gua shannut kotona oppiesi mukaan jo noin vuoden ajan, mutta sinun tekemänäsi hoito tuntui enemmän ”oikealta”. Myös sen opin, että lastaa ei tarvitse painaa niin kovasti. Iho on ollut hoidon jälkeen todella heleä ja hyvän näköinen. Turvotukset ovat olleet tipotiessään, nyt vaan täytyy jatkaa taas uusin opein. Ja uusi Jalo on jo päässyt tositoimiin.”

– MERVI

 

”Kiitos uniikista hoitokokemuksesta. Siinä todella aika pysähtyi ja mieli lepäsi valveen ja unen rajamailla. Hoitopedistä sai nousta levänneenä ja kasvot kirkastuneena. Decolte ja kasvot saivat kyllä perusteellisen ”koko vartalo jumpan”, gua sha välineiden ja sinun taitavien käsien siivittäminä.”

– JOHANNA

 

Lähde mukaan kiehtovalle matkalle ihosta ytimeen! Osta Yin Your Skin® verkkokurssi tästä.

OSTA YIN YOUR SKIN®