Ammattilaiskoulutus

Ammattilaiskoulutus kosmetologeille ja kiinalaisen lääketieteen asiantuntijoille antaa edellytykset kosmeettisten gua sha hoitojen tekemiseen asiakastyössä.

Koulutukset

Yin Your Skin® Pro kosmeettisen gua shan ammattilaiskoulutus on tarkoitettu kosmetologin ammattitutkinnon opetushallituksen hyväksymässä oppilaitoksessa suorittaneille kosmetologeille sekä Kiinalaisen lääketieteen asiantuntijoille.

Kosmeettinen gua sha mullistaa käsityksen ihonhoidosta, vie tulokset aivan uudelle tasolle ja ennen kaikkea asiakkaat rakastavat sitä; hoidoista saatu palaute on häkellyttävää. Kosmeettinen gua sha tarjoaakin paitsi uudenlaisen näkökulman ihonhoitoon, myös uusia mahdollisuuksia kosmetologiyrittäjälle.

Gua sha on Kiinalaisessa lääketieteessä käytetty kansanparannusmenetelmä, jota on perinteisesti käytetty itsehoidossa erilaisten vaivojen lievittämiseksi. Kosmeettinen gua sha on puolestaan omanlaisensa menetelmä ja on tärkeää ymmärtää, että nämä ovat kaksi eri asiaa. Kosmeettisessa gua shassa yhdistyvät elementit perinteisestä gua shasta, sidekudoshieronnasta ja lymfahieronnasta. Tekniikassa on paljon hienovaraisia yksityiskohtia, jotka täytyy oppia perusteellisesti hands on – työskentelynä – siksi Yin Your Skin® Pro ammattilaiskoulutukset ovat livenä tapahtuvaa työskenteltyä, joka antaa edellytykset laadukkaaseen asiakastyöhön.

Järjestän koulutuksia muutaman kerran vuodessa ja paikkoja yhteen koulutukseen on rajattu määrä, jotta jokainen osallistuja saa mahdollisimman yksilöllistä opetusta tekniikan harjoittelussa. Intentioni on kouluttaa pieni joukko aidosti motivoituneita ja kokonaisvaltaisesta ihonhoidosta kiinnostuneita ammattilaisia, joille jaan sitä osaamista, joka minulle jalostunut 20 vuoden aikana kauneudenhoitoalalla sekä yrittäjätaipaleellani.

Tavoitteeni on yhdistää kokonaisvaltaisen ihonhoidon parissa työskenteleviä ammattilaisia ja luoda yhteishenkeä, jossa tuetaan ja kannustetaan toisia, opitaan toisilta ja kehitytään yhdessä!

 

Yin Your Skin Pro® koulutus

Yin Your Skin® Pro koulutus kestää kaksi päivää ja se koostuu teorian ja käytännön opiskelusta. Teoriaosuus sisältää kasvojen ja sidekudosten anatomian opiskelua sekä kosmeettisen gua shan vaikutukset ja periaatteet.

Käytännön harjoittelussa opetellaan oikeanlaiset hoito-otteet ja perusteellinen hoitoprotokolla dekolteelta hiuspohjaan asti. Lisäksi koulutuksessa perehdytään hoitojen modifiointiin erilaisille iho-ongelmille, kuten aknelle ja rosacealle.

Hoitoprotokolla sisältää mm. seuraavia yksityiskohtia:

 • Dekolteen, kaulan ja niskan avaus
 • Leukalinjan kiinteytys ja kaksoisleuan hoito
 • Suunympärysihon hoito ja luonnollinen huulten täytelöittäminen
 • Purentalihasten jännitysten avaaminen ja tekniikat sitkeiden jännityksien sulattamiseen
 • Nenänpielien, poskien ja silmien alueen turvotuksen poistaminen
 • Veltostuneen ihon ja ryppyjen täsmähoito
 • Silmänympärysihon kirkastaminen, kohottaminen ja avaaminen
 • Otsan jännitysten hoito
 • Hiuspohjan hoito

Merkittävä osa koulutusta on myös markkinoinnin suunnittelu, hoitojen paketointi ja hinnoittelu asiakkaille, jotta jokainen koulutuksen käynyt saisi mahdollisuuden hyödyntää oppimaansa parhaalla mahdollisella tavalla oman liiketoimintansa kehittämisessä ja kasvattamisessa. Koulutuksen käyneillä on mahdollisuus liittyä suljettuun Yin Your Skin® Pro Facebook-ryhmään, joka on tarkoitettu ainoastaan kaikkien koulutuksen käyneiden liiketoiminnan tukemiseen.

Yin Your Skin Pro® koulutus sisältää
 • Kaksi päivää käytännön ohjausta ja teorian opiskelua, yhteensä 16 tuntia
 • Laadukkaasti toteutetun koulutusmanuaalin, joka sisältää mm. ohjeet hoitoprotokollaan sekä
  selkeät piirrokset kasvojen ja kaulan lihaksista, meridiaanikanavista, akupisteistä ja
  lymfapisteistä sekä kaiken koulutuksessa läpikäydyn teorian
 • Kaksi Yin Your Skin® gua sha välinettä: Jalo Advanced Gua Sha Kasvolastan sekä Niva Gua Sha
  Lusikan, joilla hoitoprotokollat toteutetaan (arvo 109,80 €)
 • Pääsyn suljettuun Yin Your Skin® Pro Facebook-ryhmään

Lisäksi kaikki Yin Your Skin® Pro koulutuksen käyneet ja hoitoja tarjoavat hoitolat listataan Yin Your Skin® nettisivuille, mistä asiakkaat löytävät kouluttautuneet ammattilaiset helposti. Tarjoan parhaan mahdollisen tuen niille ammattilaisille, jotka ovat kouluttautuneet Yin Your Skin® Pro koulutuksessa antamalla näkyvyyttä hoitoloille Yin Your Skin® nettisivujen lisäksi uutiskirjeessäni, blogissani ja sosiaalisen median kanavissani. Lisäksi kierrän itse säännöllisesti koulutuksen käyneiden ja hoitoja tarjoavien kosmetologien hoidoissa.

Seuraava koulutus

Seuraava Yin Your Skin® Pro koulutus:

Päivämäärä: la & su 26.-27.9.2020
Kellonaika: klo 9-18 molempina päivinä (sisältää tunnin mittaisen ruokatauon ja tarpeen mukaan
lyhyempiä taukoja molempina päivinä)
Paikka: Suomen Kiinalaisen lääketieteen akatemia, Meritullinkatu 33, Helsinki

Tämä koulutus on täyteen varattu! 

Haluatko tiedon uusista koulutuksista suoraan sähköpostiisi? Tilaa tästä uutiskirje ammattilaisille:

Palautteita Yin Your Skin® Pro koulutuksesta

”Katjalla on selkeä, perusteellinen ja ammattitaitoinen opetustyyli ja koulutuksen rakenne on tarkkaan mietitty. Opetus on hyvin käytännönläheistä ja sisältää runsaasti harjoittelua, mikä on oleellista oikean hoitotekniikan oppimiseksi. Koulutusmateriaali on laadukas ja yksityiskohtainen ja on suureksi avuksi myös koulutuksen jälkeen. Lämmin suositus tälle koulutukselle.”

– TAINA ALAKULPPI

 

”Teen kauneusakupunktiohoitoja ja lähdin Katjan kurssille täydentämään osaamistani. Sain todella paljon kurssista, sillä neuloilla pystyn kyllä hoitamaan hyvin täsmä kohtia, esim. arpia ja uurteita, mutta en samalla tapaa kokonaisuutta kuin gua shan keinoin, jolla pystyn käsittelemään kaiken aina dekolteesta hiuspohjaan asti.Olen useamman viikon ajan testannut hoitoja itselleni, ja kyllä iho tuntuu pehmeämmältä ja napakammalta, myös mieheni on huomannut muutokset. Asiakkaat ovat kiitelleet rentouttavista hoidoista, joihin osa on nukahtanut. Arvostan Katjan perinpohjaista asiantuntemusta ihosta, ihonhoidosta ja kosmetiikasta. Myös kurssimateriaali oli kattava ja selkeä. Suosittelen.”

– LEENA SAHA

 

”Luonnollisuutta, terveellisyyttä, kokonaisvaltaisuutta ja kauneutta. Voiko ihonhoidolta toivoa muuta? Kosmeettinen gua sha oli vastaus ainakin minun toiveisiini. Katjan opetuksessa ja opetusmateriaalissa näkyvät laaja syvällinen perehtyneisyys ja vankka kokemus. Hänen työssään ilmenee tinkimätön tarkkuus ja panostus laatuun.”

– SUSANNA WIRTANEN

 

”Keväällä 2020 järjestettiin kosmeettisen gua shan -koulutus kiinalaisen lääketieteen asiantuntijoille. Itse jonkun verran kosmeettista akupunktiota tehneenä olin kokenut, että haluan mieluummin käsieni kautta tuntea mitä asiakkaan kudoksissa tapahtuu ja tämän myötä kosmeettisen akupunktion tekeminen oli jäänyt vähemmälle. Katjan järjestämä koulutus oli juuri sitä mitä olin toivonut. Koulutuksessa saatu materiaali oli hyvä ja kattava, perusteellinen, ja siihen on ollut helppo palata aina uudelleen ja uudelleen koulutuksen jälkeen. Koulutuksen pääpaino oli hands-on -harjoittelulla, minkä koin äärimmäisen tärkeäksi.On tärkeää tietää miltä tuntuu tehdä hoitoa ja miltä tuntuu sitä vastaanottaa. Meille ei-kosmetologeille käytetyistä tuotteista jaettu tieto oli siinä hetkessä riittävä ja nyt ”nälkä on kasvanut syödessä” ja on halu tietää tuotteista vielä enemmän. Pienryhmämme etuna oli, että Katja oli aina lähellä ja/tai saatavilla kun oli ongelma esim. jonkun otteen kanssa. Katja seurasi tekemistämme tiiviisti ja antoi heti vinkkejä jos huomasi, että jotain voisi tehdä toisin, esim. omaan ergonomiaan liittyen. Kysymyksille oli jätetty päivien aikana riittävästi aikaa. Koulutuksen jälkeen perustettu FB-ryhmä on auttanut kaikkia erilaisten kysymysten ja vinkkien myötä. Katja persoonana on innostava, kannustava ja motivoiva. Pidän hänen tyylistä opettaa ja jakaa tietoa. Kiitos Katja upeasta koulutuksesta – voin lämpimästi suositella Katjan kurssia!”

– JOHANNA HÄKKINEN