Koulutus ja hoidot

Kosmeettiset gua sha hoidot ovat saatavilla Yin Your Skin® verkkokurssin ostaneille. Ammattilaiskoulutus kosmetologeille ja kiinalaisen lääketieteen asiantuntijoille antaa edellytykset kosmeettisten gua sha hoitojen tekemiseen asiakastyössä.

Hoidot

Yin Your Skin® Signature Experience on täysin uniikki hoitokokonaisuus, paljon enemmän kuin kasvohoito. Hoito vilkastuttaa ihon aineenvaihduntaa, lymfanesteiden virtaamista ja vapauttaa jännityksiä sidekudoksista parantaen ihon liikkuvuutta. Lisäksi se aktivoi tehokkaasti parasympaattista hermostoa ja luo tilan, jossa hermosto, keho ja iho saavat uusiutua. Hoito kirkastaa ja kiinteyttää ihoa sekä poistaa turvotusta välittömästi ja tuo kasvojen piirteet, kuten leukalinjan ja poskipäät selkeämmin esille. Tulokset pysyvät iholla muutaman päivän. Hoidossa yhdistyvät kosmeettinen gua sha dekolteelta päälaelle, kasvorefleksologia, Reiki ja Yin Your Skin® signature sound healing, jonka on säveltänyt Yin Your Skin® äänimaailman luonut IRENE.

Yin Your Skin® Signature Experience hoidot ovat saatavilla Yin Your Skin® verkkokurssin ostaneille asiakkaille.

Yksilövalmennukset

Yin Your Skin® Face to Face on kosmeettisen gua shan ja holistisen ihonhoidon yksilövalmennus, jossa hiomme hoitotekniikkasi timantiksi.

Holistisessa kauneudenhoidossa on pohjimmiltaan kyse läsnäolevasta huomiosta ja aidosta itsensä kohtaamisesta. Yksilövalmennuksessa toimin peilinäsi ja viitoitan sinulle tietä ihosta ytimeen, jotta voit syventää ihotietoisuuttasi parhaalla mahdollisella tavalla. Näin saat aikaan parhaita tuloksia – sekä sisäisesti että ulkoisesti.

Yin Your Skin® Face to Face -yksilövalmennus on saatavilla Yin Your Skin® -verkkokurssin käyneille, kosmeettisen gua shan perustekniikat jo hallitseville asiakkaille. Ennen verkossa tapahtuvaa valmennustapaamista haastattelen sinua esitietolomakkeella ja opastan sinut analysoimaan ihosi kuntoa.

Vastaustesi perusteella räätälöin sinulle yksilöllisen gua sha -hoitorutiinin, joka tukee ihosi erityistarpeita (esim. herkkyys, epäpuhtaudet, turvotus, tietylle alueelle keskittyneet rypyt), elämäntilannettasi ja hoitotavoitteitasi optimaalisesti. Opetan rutiinin sinulle yksityiskohtia myöten, jotta voit nauttia korkeatasoisista hoitotuloksista kotonasi.

Ennen gua shan harjoittelua käytämme noin puoli tuntia aikaa keskusteluun ihonhoidosta, ihosi tämänhetkisestä tilasta ja hoitotavoitteistasi. Vaikka pääpaino onkin ihotietoisuuden laajentamisessa ja keskustelussa sukellamme pintaa syvemmälle, teen sinulle halutessasi myös yksilölliset tuotesuositukset.

Jokainen valmennussessio on ainutlaatuinen ja intuitiivinen tila, jossa voit kohdata itsesi ja oman kauneutesi. Tuon jokaiseen kohtaamiseen sopivimmat tekniikat, neuvot ja ratkaisut kahden vuosikymmenen aikana kartuttamastani holististen työkalujen aarteistosta.

Koulutukset

Yin Your Skin® Pro koulutus on virallisen ammattitutkinnon suorittaneille kosmetologeille ja kiinalaisen lääketieteen asiantuntijoille tarkoitettu koulutus kosmeettiseen gua shaan, joka antaa edellytykset tehdä kosmeettisia gua sha hoitoja asiakastyössä.

Kaksipäiväinen koulutus koostuu teorian opiskelusta sekä käytännön harjoittelusta. Teoriaosuus sisältää kasvojen ja sidekudosten anatomian opiskelua sekä kosmeettisen gua shan vaikutuksia ja periaatteita. Käytännön harjoittelussa opetellaan hoito-otteet ja -protokollat kiinteyttävään dekolteen, kaulan, niskan ja kasvojen hoitoon, turvotusta ja kuona-aineita poistavaan kasvojen hoitoon sekä karaisevaan hiuspohjan hoitoon. Lisäksi harjoitellaan täsmähoidot silmänympärysiholle ja rypyille sekä perehdytään siihen, miten huomioida hoidoissa erilaiset haasteet, kuten akne ja rosacea. Koulutuksessa tutustutaan myös erilaisiin gua sha välineisiin sekä suunnitellaan hoitojen markkinointia ja hinnoittelua asiakkaille. Koulutuksen käyneillä on mahdollisuus liittyä Yin Your Skin® Pro suljettuun Facebook-ryhmään, joka on tarkoitettu kaikkien koulutuksen käyneiden liiketoiminnan tukemiseen.

Lista kaikista Yin Your Skin® Pro koulutuksen käyneistä ammattilaisista löytyy täältä.

Seuraava koulutus

Syksyn koulutusten aikataulut varmistuvat kesän aikana. Jos olet virallisen kosmetologin tutkinnon suorittanut ja olet kiinnostunut koulutuksesta, käy jättämässä yhteystietosi oheiseen lomakkeeseen, niin otamme yhteyttä aikataulujen varmistuttua.