Koulutus ja hoidot

Kosmeettiset gua sha hoidot ovat saatavilla Yin Your Skin® verkkokurssin ostaneille. Ammattilaiskoulutus kosmetologeille ja kiinalaisen lääketieteen asiantuntijoille antaa edellytykset kosmeettisten gua sha hoitojen tekemiseen asiakastyössä.

Hoidot

Yin Your Skin® Signature Experience on täysin uniikki hoitokokonaisuus, paljon enemmän kuin kasvohoito. Hoito vilkastuttaa ihon aineenvaihduntaa, lymfanesteiden virtaamista ja vapauttaa jännityksiä sidekudoksista parantaen ihon liikkuvuutta. Lisäksi se aktivoi tehokkaasti parasympaattista hermostoa ja luo tilan, jossa hermosto, keho ja iho saavat uusiutua. Hoito kirkastaa ja kiinteyttää ihoa sekä poistaa turvotusta välittömästi ja tuo kasvojen piirteet, kuten leukalinjan ja poskipäät selkeämmin esille. Tulokset pysyvät iholla muutaman päivän. Hoidossa yhdistyvät kosmeettinen gua sha dekolteelta päälaelle, kasvorefleksologia, Reiki ja Yin Your Skin® signature sound healing, jonka on säveltänyt Yin Your Skin® äänimaailman luonut IRENE.

Yin Your Skin® Signature Experience hoidot ovat saatavilla Yin Your Skin® verkkokurssin ostaneille asiakkaille.

Yksilövalmennukset

Yin Your Skin® yksilövalmennus on verkossa tapahtuva henkilökohtainen valmennus kosmeettiseen gua shaan. Valmennuksessa räätälöidään kosmeettinen gua sha hoito asiakkaan tarpeiden mukaan ja tehdään se yhdessä. Valmennuksessa saa yksityiskohtaista opetusta tekniikkaan sekä vastauksia kysymyksiin ja ongelmakohtiin.

Yksilövalmennus on saatavilla Yin Your Skin® verkkokurssin ostaneille asiakkaille.

 

 

Koulutukset

Yin Your Skin® Pro koulutus on virallisen ammattitutkinnon suorittaneille kosmetologeille ja kiinalaisen lääketieteen asiantuntijoille tarkoitettu koulutus kosmeettiseen gua shaan, joka antaa edellytykset tehdä kosmeettisia gua sha hoitoja asiakastyössä.

Kaksipäiväinen koulutus koostuu teorian opiskelusta sekä käytännön harjoittelusta. Teoriaosuus sisältää kasvojen ja sidekudosten anatomian opiskelua sekä kosmeettisen gua shan vaikutuksia ja periaatteita. Käytännön harjoittelussa opetellaan hoito-otteet ja -protokollat kiinteyttävään dekolteen, kaulan, niskan ja kasvojen hoitoon, turvotusta ja kuona-aineita poistavaan kasvojen hoitoon sekä karaisevaan hiuspohjan hoitoon. Lisäksi harjoitellaan täsmähoidot silmänympärysiholle ja rypyille sekä perehdytään siihen, miten huomioida hoidoissa erilaiset haasteet, kuten akne ja rosacea. Koulutuksessa tutustutaan myös erilaisiin gua sha välineisiin sekä suunnitellaan hoitojen markkinointia ja hinnoittelua asiakkaille.

Lista kaikista Yin Your Skin® Pro koulutuksen käyneistä ammattilaisista päivitetään näille sivuille.

Seuraava koulutus

Kosmeettinen guasha -koulutus kiinalaisen lääketieteen asiantuntijoille

La-su 23.-24.5.2020 klo 10-18. Kurssipaikka: Eiran sairaala, Helsinki.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot Suomen kiinalaisen lääketieteen akatemian kautta.

Koulutus on tarkoitettu ainoastaan kiinalaisen lääketieteen ammattilaisille.