Katja Kokko

Katja Kokko on aidon kauneuden asiantuntija ja holistisen hyvinvoinnin valovoimainen vaikuttaja, joka tunnetaan yhtenä suomalaisen luonnonkosmetiikkamaailman siteeratuimmista pioneerinaisista.

Kosmetologi, meikkaaja, tuotekehittäjä, jooga-ohjaaja ja tietokirjailija

Katja Kokko on inspiroinut naisia aitoon kauneuteen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin intohimoisesti jo kahden vuosikymmenen ajan. Hän on koulutukseltaan kosmetologi, meikkaaja, luonnonkosmetiikan tuotekehittäjä (Formula Botanica) ja joogaopettaja (John Scott Yoga, RYT200). Lisäksi hän on kouluttautunut kasvorefleksologiassa (Dien Chan Zone®), kosmeettisessa gua shassa (Cecily Braden), kasvojen sidekudoshieronnassa (Anne Bramham, ASTECC) ja Reikissä.

Katja on kirjoittanut kaksi kirjaa (Aidosti kaunis, 2015 ja Kuulaan kaunis, 2019), joissa kumotaan yleisiä kauneusmyyttejä ja paneudutaan syväluotaavasti tehokkaimpiin ihonhoitorutiineihin sekä raaka-aineluetteloiden saloihin. Hänen laaja näkemys sekä ulkoisesta että sisäisestä kauneudesta ja luonnonkosmetiikan ilmiöittämisestä on versonut myös kansainvälistyneen luonnonkosmetiikan edelläkävijän, Jolie Organic Health & Beautyn.

Katja opiskelee tällä hetkellä Suomen Kiinalaisen lääketieteen akatemiassa akupunktiohoitajaksi ja työskentelee tuotekehityksen sekä Yin Your Skin® konseptinsa parissa. Hänen valtavana luonnonkosmetiikan tietopankkina tunnettu sivusto jatkaa aidosti kauniin lukijakuntansa kasvattamista. Se esittelee luonnonkosmetiikan tuoreimmat ilmiöt lukijoilleen tinkimättömästi, intohimolla ja tarvittaessa myös kriittisen seulan läpi, pilke silmäkulmassa. Sivusto löytyy osoitteesta www.katjakokko.com.