Kosmeettisen gua shan ammattilaiskoulutus

Suomen ainoa kosmeettisen gua shan ammattilaiskoulutus kosmetologeille ja kiinalaisen lääketieteen asiantuntijoille, joka antaa edellytykset kosmeettisten gua sha hoitojen tekemiseen asiakastyössä.

Kosmeettisen gua shan ammattilaiskoulutus

Yin Your Skin® Pro kosmeettisen gua shan ammattilaiskoulutus on tarkoitettu ainoastaan kosmetologin ammattitutkinnon opetushallituksen hyväksymässä oppilaitoksessa suorittaneille kosmetologeille sekä Kiinalaisen lääketieteen 3,5 vuotisen koulutuksen käyneille akupunktiohoitajille. Yin Your Skin® Pro koulutus on Suomen ainoa kauneudenhoitoalan ammattilaisille tarkoitettu kosmeettisen gua shan koulutus. Ilmoittautumisen yhteydessä vaaditaan todistus suoritetusta ammattitutkinnosta tai Suomen Kosmetologien yhdistyksen jäsenyydestä. Koulutukseen tulijoiden tulee täyttää Suomen Kosmetologien yhdistyksen jäsenyyteen vaadittavat kriteerit, vaikka ei olisi yhdistyksen jäsen.

Kosmeettinen gua sha mullistaa käsityksen ihonhoidosta, vie tulokset aivan uudelle tasolle ja ennen kaikkea asiakkaat rakastavat sitä; hoidoista saatu palaute on häkellyttävää. Kosmeettinen gua sha tarjoaakin paitsi uudenlaisen näkökulman ihonhoitoon, myös uusia mahdollisuuksia kosmetologiyrittäjälle.

Gua sha on Kiinalaisessa lääketieteessä käytetty kansanparannusmenetelmä, jota on perinteisesti käytetty itsehoidossa erilaisten vaivojen lievittämiseksi. Kosmeettinen gua sha on puolestaan omanlaisensa menetelmä ja on tärkeää ymmärtää, että nämä ovat kaksi eri asiaa. Kosmeettisessa gua shassa yhdistyvät elementit perinteisestä gua shasta, löyhän sidekudoksen manipulaatiosta ja lymfahieronnasta. Tekniikassa on paljon hienovaraisia yksityiskohtia, jotka täytyy oppia perusteellisesti hands on – työskentelynä – siksi Yin Your Skin® Pro ammattilaiskoulutukset ovat livenä tapahtuvaa työskenteltyä, joka antaa edellytykset laadukkaaseen asiakastyöhön.

Järjestän kosmeettisen gua shan ammattilaiskoulutuksia muutaman kerran vuodessa ja paikkoja yhteen koulutukseen on rajattu määrä, jotta jokainen osallistuja saa mahdollisimman yksilöllistä opetusta tekniikan harjoittelussa. Intentioni on kouluttaa pieni joukko aidosti motivoituneita ja kokonaisvaltaisesta ihonhoidosta kiinnostuneita ammattilaisia, joille jaan sitä osaamista, joka minulle jalostunut 20 vuoden aikana kauneudenhoitoalalla sekä yrittäjätaipaleellani.

Tavoitteeni on yhdistää kokonaisvaltaisen ihonhoidon parissa työskenteleviä ammattilaisia ja luoda yhteishenkeä, jossa tuetaan ja kannustetaan toisia, opitaan toisilta ja kehitytään yhdessä!

 

Yin Your Skin Pro® koulutus

Yin Your Skin® Pro kosmeettisen gua shan koulutus kestää kaksi päivää ja se koostuu teorian ja käytännön opiskelusta. Teoriaosuus sisältää kasvojen ja sidekudosten anatomian opiskelua sekä kosmeettisen gua shan vaikutukset ja periaatteet.

Käytännön harjoittelussa opetellaan oikeanlaiset hoito-otteet ja perusteellinen hoitoprotokolla dekolteelta hiuspohjaan asti. Lisäksi koulutuksessa perehdytään hoitojen modifiointiin erilaisille iho-ongelmille, kuten aknelle ja rosacealle.

Hoitoprotokolla sisältää mm. seuraavia yksityiskohtia:

 • Dekolteen, kaulan ja niskan avaus
 • Leukalinjan kiinteytys ja kaksoisleuan hoito
 • Suunympärysihon hoito ja luonnollinen huulten täytelöittäminen
 • Purentalihasten jännitysten avaaminen ja tekniikat sitkeiden jännityksien sulattamiseen
 • Nenänpielien, poskien ja silmien alueen turvotuksen poistaminen
 • Veltostuneen ihon ja ryppyjen täsmähoito
 • Silmänympärysihon kirkastaminen, kohottaminen ja avaaminen
 • Otsan jännitysten hoito
 • Hiuspohjan hoito

Merkittävä osa koulutusta on myös markkinoinnin suunnittelu, hoitojen paketointi ja hinnoittelu asiakkaille, jotta jokainen koulutuksen käynyt saisi mahdollisuuden hyödyntää oppimaansa parhaalla mahdollisella tavalla oman liiketoimintansa kehittämisessä ja kasvattamisessa. Koulutuksen käyneillä on mahdollisuus liittyä suljettuun Yin Your Skin® Pro Facebook-ryhmään, joka on tarkoitettu ainoastaan kaikkien koulutuksen käyneiden liiketoiminnan tukemiseen. Ryhmästä löytyy myös videotallenteet Yin Your Skin® Pro hoitoprotokollasta, jotka toimivat muistinvirkistyksenä koulutuksen jälkeen.

Yin Your Skin Pro® koulutus sisältää
 • Kaksi päivää käytännön ohjausta ja teorian opiskelua, yhteensä 16 tuntia
 • Laadukkaasti toteutetun koulutusmanuaalin, joka sisältää mm. ohjeet hoitoprotokollaan sekä selkeät piirrokset kasvojen ja kaulan lihaksista, meridiaanikanavista, akupisteistä ja lymfapisteistä sekä kaiken koulutuksessa läpikäydyn teorian
 • Kaksi Yin Your Skin® gua sha välinettä (Jalo Advanced Gua Sha Kasvolastan sekä Niva Gua Sha Lusikan, joilla hoitoprotokollat toteutetaan) sekä Yin Your Skin® SILEÄ Silky Facial Oil kasvoöljyn  (arvo 169,70 €)
 • Pääsyn suljettuun Yin Your Skin® Pro Facebook-ryhmään, josta löytyy videotallenteet hoitoprotokollasta

Lisäksi kaikki Yin Your Skin® Pro koulutuksen käyneet ja hoitoja tarjoavat hoitolat listataan Yin Your Skin® nettisivuille, mistä asiakkaat löytävät kouluttautuneet ammattilaiset helposti. Koulutuksen käyneet voivat myös toimia Yin Your Skin® gua sha välineiden ja ihonhoitotuotteiden jälleenmyyjinä. Tarjoan parhaan mahdollisen tuen niille ammattilaisille, jotka ovat kouluttautuneet Yin Your Skin® Pro koulutuksessa antamalla näkyvyyttä hoitoloille Yin Your Skin® nettisivujen lisäksi uutiskirjeessäni, blogissani ja sosiaalisen median kanavissani.

Seuraava koulutus

Seuraava Yin Your Skin® Pro kosmeettisen gua shan ammattilaiskoulutus:

Päivämäärä: to & pe 10.-11.2.2022
Kellonaika: klo 9-18 molempina päivinä (sisältää tunnin mittaisen ruokatauon ja tarpeen mukaan lyhyempiä taukoja molempina päivinä)
Paikka: Suomen Kiinalaisen lääketieteen akatemia, Meritullinkatu 33, Helsinki

Tämä koulutus on täynnä. Liity ammattilaisille tarkoitetun uutiskirjeen tilaajaksi alla olevalla lomakkeella, niin saat ensimmäisenä tiedon seuraavien koulutuksien ajankohdista sekä ilmoittautumisista.

Päivämäärä: to & pe 5.-6.5.2022
Kellonaika: klo 9-18 molempina päivinä (sisältää tunnin mittaisen ruokatauon ja tarpeen mukaan lyhyempiä taukoja molempina päivinä)
Paikka: Suomen Kiinalaisen lääketieteen akatemia, Meritullinkatu 33, Helsinki

Tämän koulutuksen ilmoittautuminen on nyt auki. Voit tiedustella paikkoja osoitteesta info(at)katjakokko.com. Liity ammattilaisille tarkoitetun uutiskirjeen tilaajaksi alla olevalla lomakkeella, niin saat ensimmäisenä tiedon seuraavien koulutuksien ajankohdista sekä ilmoittautumisista.

 

Haluatko tiedon uusista koulutuksista suoraan sähköpostiisi? Tilaa tästä uutiskirje ammattilaisille:

Palautteita Yin Your Skin® Pro koulutuksesta

Yin Your Skin Pro- kurssi oli erittäin hyvin järjestetty ja kokonaisuus huolellisesti mietitty.
Etukäteen tuli tarkat ohjeet kurssia varten, eikä mitään jäänyt epäselväksi. Itse kurssi eteni loogisesti ja sopivaa tahtia, -kysymyksille oli varattu aikaa ja kaikki hoidon eri vaiheet käytiin huolellisesti läpi. Kurssin rauhallinen ja mukava tunnelma edesauttoi oppimista, eikä omaa suoriutumistaan tarvinnut jännittää.

Katja on äärimmäisen asiantunteva ja varma ohjaaja, jonka ohjauksessa protokollan jokainen varmasti oppii. Kurssimateriaali ja kurssilaisten käyttöön annetut välineet olivat tarkoituksenmukaiset ja myös kurssitilat toimivat hyvin.

Ehkä parasta kurssissa oli Katjan innostunut ja lämmin persoona. Holistinen kauneudenhoito on mielestäni juuri sitä, mitä Katja itse edustaa – kokonaisuutta, jossa ihonhoito, liikunta, ravinto ja lepo yhdistyvät ystävälliseen asenteeseen elämää ja kanssaihmisiä kohtaan. Upeat kaksi päivää, Kiitos <3!

– RIITTA AUKIA

 

”Olen niin tyytyväinen, että osallistuin tähän koulutukseen. Vaikka kyseessä oli kosmeettinen gua sha, niin tuntuu että tämä koulutus syvensi myös kosmetologiopintojani. Missään en ole nimittäin törmännyt näin hyvin laadittuun lihasoppiin (nimien ja sijainnin lisäksi myös niiden tehtävät). Todella ammattimaista ja opettavaa. Koulutuspäivät olivat tosi intensiiviset ja täynnä paljon tietoa, mutta ennen kaikkea käytäntöä. Koulutuksen opaskirja oli kattavasti laadittu. Vaikka teoriaa oli, niin käytännössä otettiin hauskasti kuvaavia termejä haltuun: mm. sipulin kuoriminen, täytekakun kuorrutus jne. Niistä oli iso apu.

Mutta kaikkein parasta olit sie Katja, ja siun uskomaton läsnäolo ja osallistuminen meidän kaikkien kanssa. Kiitos kaikesta, mitä teet meidän alamme eteen 🙂 Suosittelen koulutusta kaikille, jotka haluavat hurahtaa tähän mullistavaan hoitoon ja syventää kosmetologin opintoja.”

– TAINA KANKKUNEN

 

”Katjan ihana ja valoisa läsnäolo liitettynä uskomattomaan tietoon ihosta ja guashan vaikutuksista ihoon tekivät lähtemättömän vaikutuksen. Yli 20 vuotta alalla olleena sai jälleen kerran todeta ettei koskaan voi olla valmis ja uutta saa oppia aina. Oivalluksilta ei siis vältytty ja kotiin lähtiessä oli pää ihan sekaisin kaikesta uudesta opitusta, mutta mieletön into päästä käyttämään kaikkea sitä opittua käytännössä. Mieletön uusi tehokas työkalu taskussa. Voin vain suositella.”

– ANNI RYTILAHTI

 

”Yin Your Skin Pro koulutus oli juuri sitä mitä olin odottanutkin. Kaksi intensiivistä päivää inspiroivassa ilmapiirissä uutta oppien. Katja oli todella tarkka siitä, että jokainen oppii tekemään hoidon tekniikat juuri oikein. Työskentelimme pareittain ryhmässä ja silti koin saavani todella yksilöllistä ohjausta. Asiantuntemusta ja tietoa Katjalla todella riittää ja mikä ilo, että hän sitä myös meille muille haluaa jakaa. Nyt on reppu täynnä uutta tietoa ja tekniikkaa jota pääsen pian osaltani jakamaan myös omille asiakkailleni. Lämmin suositus Yin Your Skin Pro koulutukseen kun haluat mennä pintaa syvemmälle ja saada uuden upean palvelun asiakkaillesi!”

– MARJA WIKLUND

 

”Vuosien odotus kosmeettisen gua shan koulutukseen ja Katjan kanssa tapaamiseen kannatti. Sain hurjan paljon uutta tietoa ja taitoa ja ennen kaikkea intoa mennä kohti niitä unelmia, joita minulla vielä tällä alalla on saavuttamatta. Kouluttajana Katja on helposti lähestyttävä, kärsivällinen ja kannustava. Se tiedon määrä ja innostus joka Katjalla on aitoa kauneudenhoitoa ja kokonaisvaltaista hyvinvointia kohtaan, on niin innostavaa, että sitä voisi kuunnella vaikka kuinka pitkään. Katja on lämmin ja aito ihminen, joka osaa opettaa taitojaan luontevasti myös muille. Hieman jännitin koulutukseen menoa, mutta heti kun saavuin paikalle, tuntui kuin olisi ystävien kesken viettänyt aikaa kiinnostavan asian äärellä. Kiitos vielä kattavasta koulutuksesta! Tulen varmasti myös jatkokoulutuksiin, mikäli niitä ilmaantuu.”

– TIINA KOKKONEN

 

”Yin Your Skin kosmeettinen gua sha koulutus ylitti todella odotukseni! Kurssi oli intensiivinen ja täynnä uutta teoriaa ja käytännön oppia. Katjan hoitoprotokolla oli kokonaisvaltainen ja huomasin sen terveydelliset vaikutukset välittömästi. Kurssi innosti minua paljon treenaamaan hoito-otteita, jotta saisin sen moninaisia hyötyjä tarjota eteenpäin.”

– KATRI VISNAP

 

”Suuri kiitos vielä ihanasta koulutuksesta! Koulutus oli IHANA! Opin niin paljon jo kahden koulutuspäivän aikana ja vielä paljon lisää kotona lukemalla koulutusmateriaalia. Katja oli kouluttajana todella miellyttävä, perusteellinen, kannustava ja tarkka. Suosittelen vahvasti tätä koulutusta kaikille, jotka haluavat oppia kokonaisvaltaista ihonhoitoa ja tuoda työhönsä paljon muutakin kuin vain yhden uuden palvelun.”

– VEERA STORM

 

”Koulutus oli ylivoimaisesti parhaimpia koulutuksia, joita olen käynyt. Teoriaa oli juuri sopivasti alussa ja sitä tuli lisäksi varsinaisen harjoittelun aikana, mutta fokus oli tekemisessä. Ohjasit rauhallisesti ja selkeästi. Pysyimme koko tiiviin viikolopun asiassa, aikataulut pitivät ja koulutus piti oikeasti sisällään sen, minkä olit luvannut. Koulutusmateriaalista 10++. Tuntuu turvalliselta lähteä tekemään hoitoja, kun olen saanut ohjausta kädestä pitäen ja saamme vielä viikonlopun aikana kuvatut videotallenteet käyttöömme.”

– MINNA KARINEN

 

”Onnekseni pääsin vihdoin osallistumaan tähän ammattilaisille tarkoitettuun koulutukseen! Oletin oppivani kosmeettista gua sha -hierontaa oikeilla otteilla, mutta tajusin oppineeni sen lisäksi niin paljon muutakin – ei jäänyt epäselväksi että tämä on nimenomaan ammattilaisille suunnattu koulutus. Katjan laajan ja vaikuttavan kokemuksen pohjalta luodun kosmeettisen gua sha -tekniikan lisäksi sain perinpohjaisen ymmärryksen siihen mitä tehdään ja miksi niin tehdään, mitä ammattilaisena arvostan todella paljon.”

– SABINA ANTTILA

 

”Tästä koulutuksesta oli kovat odotukset ja ne kyllä toteutuivat. Todella kattava paketti teoriaa ja käytännön harjoittelua. Katjan ammattitaito ja intohimo asiaan oli mahtavaa. Arvostan todella paljon sitä, että kouluttaja tukee monella tavalla myös koulutuksen jälkeen. Iso kiitos kattavasta koulutuksesta!”

– SANNA KIURU

 

”Etsin lisätyökaluja ihojen epätasapainotilojen hoitoon ja kosmeettinen gua sha oli täydellinen tähän! Veren- ja lymfanestekierron aktivoinnin lisäksi myös asiakkaan parasympaattisen hermoston aktivointi käsikädessä ovat tuottaneet tulosta! Katjalla on selkeästi paikka suomalaisten kuluttajien keskuudessa ja voinkin sanoa, että koulutus on maksanut itse itsensä takaisin. Itse koulutus oli erittäin selkeä. Katjan intohimo ja palo aiheeseen huokui niin vahvasti, että se tempaisi varmasti kaikki mukaansa. Katja kävi aina kädestä pitäen näyttämässä, jos jokin liike ei meinannut heti onnistua. Katja myös perustelee kaiken selkeästi, eikä mikään jää vain ”kokemuspohjalle”. Näen niin omassa, kuin asiakkaiden ihoissa selkeän muutoksen ja kosmeettinen gua sha on mullistanut käsitykseni ihon toiminnoista! Kiitos Katja tuhannesti, että lähdit kouluttamaan myös ammattilaisia! Tulevia koulutuksia innolla odottaen!

– MAIJU KAATAJA

 

”Katjan Yin Your Skin® Pro koulutus oli todella informatiivinen ja innostava. Teoriapohja sekä käytännön hands on -koulutus oli nivottu yhteen hyvin niin, että hoidon syvävaikutteisuus oli ymmärrettävissä, nähtävissä ja tunnettavissa. Yin Your Skin® Pro -hoito on uniikki, taidolla rakennettu hoitokokonaisuus jonka avulla on mahdollisuus tehdä hyvin monenlaisia hoitoja moniin ihohaasteisiin ja -tarpeisiin. Suosittelen ammattilaiskoulutusta lämpimästi!”

– KAROLIINA RAUHALA

 

”Yin Your Skin® Pro koulutus ylitti kaikki odotukseni. Koin, että koulutukselta sain hyvät eväät kosmeettisen gua shan tekoon. Videot ja kirjallinen materiaali joita kurssilta sai, ovat myös hyvänä tukena oppimisessa ja niihin on helppo palata jos tarvitsee muistin virkistystä. Voin lämpimästi suositella koulutusta. Katja Kokko tekee työtä ammattitaidolla ja sydämellä.”

– MARJO HÄMÄLÄINEN

 

”Lämmin kiitos! Tykkäsin koulutuksesta tosi paljon. Hoitokoulutusten ehdotonta eliittiä ja yhtään liioittelematta. Hyvä napakka rytmi koko koulutuksen ajan ilman mitään turhaa lätinää. Usein aikaa tuhraantuu kaikkeen aivan epäolennaiseen.”

– TANJA REIJOMAA

 

”Kiitos tuhannesti koulutuspäivistä! On todella arvokasta ja hienoa, että jaat tietotaitoasi ja osaamistasi myös meille. Olet perehtynyt ja nähnyt niin paljon vaivaa, että ehdottomasti haluamme markkinoida juuri sinun luomaasi gua sha tekniikkaa. On kunnia ollut olla ensimmäisten kosmetologien joukossa, jotka ovat päässeet opettelemaan tämän taianomaisen tekniikan! Oli kiva päästä harjoittelemaan kunnolla käytännössä itse tekemistä koulutuspäivien aikana. Teoria osuutta käytiin mielestäni riittävästi ja kansio sisälsikin paljon hyvää tietoa vielä lisäksi. Koulutuskansio on kattava ja selkeä, kiitos myös siitä. Emme malta odottaa, että pääsemme tekemään gua sha hoitoja. Kyselyitä onkin tullut jo milloin asiakkaat pääsevät kokemaan tämän ihanuuden.”

– ANNI PELTOMÄKI

 

”Koulutus oli selkeä ja kattava ja tärkeää oli puhua myös markkinoinnista ja hinnoista. Sun innostuneisuus ja tietotaito on ihailtavaa. Niin pitää ollakin. Se tarttuu ja sitä paloa on pakko olla, koska sydämestä tätä työtä tehdään. Sulla on sellainen tyyli ettet kyllä mainosta/markkinoi, ellet oikeasti arvosta jotain asiaa ja tuotetta ja selkeät mielipiteet perusteluineen. Eli just hyvä! Olet uskottava ammattilaisen silmissäkin. Hyvä kun olit tarkka koulutuksessa ja puutuit heti epäkohtiin. Itse olin oikein tyytyväinen.”

– SANNA SILJAMÄKI

 

”Odotin innolla koulutustasi ja tiesin että se on täyttä asiaa mutta koulutus ylitti odotukseni täysin. Olet kyllä niin nainen paikallaan. Tapa, jolla kerrot asiat on selkeää ja koulutusmateriaali on rakennettu todella fiksusti, kiitos, kiitos, kiitos sinulle.”

– NIINA VATTULAINEN

 

”Katjalla on selkeä, perusteellinen ja ammattitaitoinen opetustyyli ja koulutuksen rakenne on tarkkaan mietitty. Opetus on hyvin käytännönläheistä ja sisältää runsaasti harjoittelua, mikä on oleellista oikean hoitotekniikan oppimiseksi. Koulutusmateriaali on laadukas ja yksityiskohtainen ja on suureksi avuksi myös koulutuksen jälkeen. Lämmin suositus tälle koulutukselle.”

– TAINA ALAKULPPI

 

”Teen kauneusakupunktiohoitoja ja lähdin Katjan kurssille täydentämään osaamistani. Sain todella paljon kurssista, sillä neuloilla pystyn kyllä hoitamaan hyvin täsmä kohtia, esim. arpia ja uurteita, mutta en samalla tapaa kokonaisuutta kuin gua shan keinoin, jolla pystyn käsittelemään kaiken aina dekolteesta hiuspohjaan asti.Olen useamman viikon ajan testannut hoitoja itselleni, ja kyllä iho tuntuu pehmeämmältä ja napakammalta, myös mieheni on huomannut muutokset. Asiakkaat ovat kiitelleet rentouttavista hoidoista, joihin osa on nukahtanut. Arvostan Katjan perinpohjaista asiantuntemusta ihosta, ihonhoidosta ja kosmetiikasta. Myös kurssimateriaali oli kattava ja selkeä. Suosittelen.”

– LEENA SAHA

 

”Luonnollisuutta, terveellisyyttä, kokonaisvaltaisuutta ja kauneutta. Voiko ihonhoidolta toivoa muuta? Kosmeettinen gua sha oli vastaus ainakin minun toiveisiini. Katjan opetuksessa ja opetusmateriaalissa näkyvät laaja syvällinen perehtyneisyys ja vankka kokemus. Hänen työssään ilmenee tinkimätön tarkkuus ja panostus laatuun.”

– SUSANNA WIRTANEN

 

”Keväällä 2020 järjestettiin kosmeettisen gua shan -koulutus kiinalaisen lääketieteen asiantuntijoille. Itse jonkun verran kosmeettista akupunktiota tehneenä olin kokenut, että haluan mieluummin käsieni kautta tuntea mitä asiakkaan kudoksissa tapahtuu ja tämän myötä kosmeettisen akupunktion tekeminen oli jäänyt vähemmälle. Katjan järjestämä koulutus oli juuri sitä mitä olin toivonut. Koulutuksessa saatu materiaali oli hyvä ja kattava, perusteellinen, ja siihen on ollut helppo palata aina uudelleen ja uudelleen koulutuksen jälkeen. Koulutuksen pääpaino oli hands-on -harjoittelulla, minkä koin äärimmäisen tärkeäksi.On tärkeää tietää miltä tuntuu tehdä hoitoa ja miltä tuntuu sitä vastaanottaa. Meille ei-kosmetologeille käytetyistä tuotteista jaettu tieto oli siinä hetkessä riittävä ja nyt ”nälkä on kasvanut syödessä” ja on halu tietää tuotteista vielä enemmän. Pienryhmämme etuna oli, että Katja oli aina lähellä ja/tai saatavilla kun oli ongelma esim. jonkun otteen kanssa. Katja seurasi tekemistämme tiiviisti ja antoi heti vinkkejä jos huomasi, että jotain voisi tehdä toisin, esim. omaan ergonomiaan liittyen. Kysymyksille oli jätetty päivien aikana riittävästi aikaa. Koulutuksen jälkeen perustettu FB-ryhmä on auttanut kaikkia erilaisten kysymysten ja vinkkien myötä. Katja persoonana on innostava, kannustava ja motivoiva. Pidän hänen tyylistä opettaa ja jakaa tietoa. Kiitos Katja upeasta koulutuksesta – voin lämpimästi suositella Katjan kurssia!”

– JOHANNA HÄKKINEN