Kosmeettinen gua sha – kiinteä ja kirkas iho

Kosmeettinen gua sha on tehokas tuotteeton ihonhoidon metodi, jota säännöllisesti tekemällä voi vähentää käyttämiensä ihonhoitotuotteiden määrää.

Kirkas ja kiinteä iho

Gua sha on yli tuhat vuotta vanha, kiinalaiseen lääketieteeseen perustuva hoitomuoto, joka on hiljattain noussut johtotähdeksi tehokkaimpien kauneustrendien taivaalle. Ihonhoitotuotteet vaikuttavat vain ihon pintaan, mutta kosmeettisen gua shan vaikutukset yltävät ihoa syvemmälle – sinne, missä todelliset pitkäaikaiset tulokset syntyvät. Kosmeettinen gua sha -hoito kasvoille tuo kasvojen iholle kiinteyttä, elinvoimaa ja kirkkautta, ja vähentää erittäin tehokkaasti turvotusta. Kosmeettinen gua sha on tehokas tuotteeton ihonhoidon metodi, jota säännöllisesti tekemällä voi vähentää käyttämiensä ihonhoitotuotteiden määrää. Se eroaa perinteisestä, kiinalaisen lääketieteen mukaisesta gua shasta, sillä menetelmässä yhdistyvät perinteinen gua sha sekä elementit sidekudoshieronnasta ja lymfahieronnasta. Kosmeettinen gua sha on siis erityisesti kauneudenhoitoon kehitetty menetelmä ja on tärkeää ymmärtää, että kyseessä on kaksi erilaista hoitoa. Lue täältä artikkeli mitä on gua sha?

Gua shassa ihoa käsitellään useimmiten jade-, ruusukvartsi- tai bian-kivestä valmistetulla lastalla. Hoito vapauttaa äärimmäisen tehokkaasti jännityksiä lihaksissa ja faskioissa ja parantaa sekä verenkiertoa että aineenvaihduntaa. Kosmeettisen gua shan jälkeen olo on virkeä ja elinvoimainen, sillä energia virtaa meridiaani- eli energiakanavissa vapaasti.

Hoitamalla kasvoja gua shalla, hoidat samalla koko vartaloa, koska faskiaverkoston kautta vaikutus ulottuu kaikkialle kehoon. Gua sha onkin kokonaisvaltaisen itsehoidon menetelmä parhaimmillaan.

Kosmeettinen gua sha herättää kasvoille upean hehkun jo muutaman minuutin käsittelyllä, säännöllisen hoidon vaikutuksista puhumattakaan. Kosmeettisen gua shan tuloksista nauttiakseen ei tarvitse olla kosmetologi. Yin Your Skinin® avulla opit parhaat tekniikat nopeasti.

Kosmeettinen gua sha on erittäin tehokas hoitomuoto ikääntyvälle iholle ja luonnollinen, pitkäaikaisia tuloksia tuova vaihtoehto täytehoidoille tai Botoxille. Kosmeettisen gua shan tarkoitus ei ole yrittää estää ikääntymisen merkkejä, vaan saada sinut näyttämään terveemmältä ja elinvoimaisemmalta versiolta itsestäsi.

Yin Your Skin® verkkokurssi sisältää neljä erilaista kosmeettisen gua shan perustekniikkaa: kiinteyttävän, kirkastavan ja liftaavan hoidon (20 min), turvotusta ja kuona-aineita poistavan hoidon (10 min), pikakaunistavan ja heleyttävän hoidon (3 min) sekä nopean stressiä lievittävän hoidon vartalolle (3 min). Verkkokurssilla opit kosmeettisen gua shan perusteet kirjallisen materiaalin ja videoiden avulla. Opit, miten erilaiset tunnetilat näkyvät kasvoilla sekä mitä erilaiset iho-oireet ja merkit kasvoilla kertovat. Lisäksi saat käyttöösi selkeät piirrokset kasvoilla ja päässä sijaitsevista meridiaanikanavista ja akupisteistä sekä kasvojen ja kaulan lymfapisteistä.

Kosmeettisen gua shan vaikutuksia kasvoille
 • Aktivoi ihon verenkiertoa –> hapettunut veri kulkeutuu ylöspäin ihon pintakerroksiin ravitsemaan kudoksia ja ihosoluja –> iho uusiutuu nopeammin
 • Vilkastuttaa lymfanesteiden kiertoa –> kuona-aineiden kuljetus tehostuu
 • Poistaa turvotusta kasvoilta ja silmien alta
 • Kirkastaa ja ”avaa silmiä”
 • Voi vähentää epäpuhtauksia
 • Voi vähentää pigmenttiläiskiä
 • Tehostaa kollageenin ja elastiinin tuotantoa
 • Silottaa ryppyjä ja kiinteyttää veltostunutta ihoa
 • Poskien ja leukalinjan piirteet sekä kasvojen muoto piirtyvät kauniimmin esille
 • Parantaa aineiden imeytymistä ihoon
Kosmeettista gua shaa ei suositella, jos
 • Iho on vaurioitunut tai tulehtunut
 • Iholla esintyy rosaceaa, aknea tai perioraalidermatiittiä (oireiden päältä ei tule käsitellä ihoa, mutta niiden alapuolelle ja ympärille voi silti tehdä hoidon ja esim. rosacealle ja aknelle kaulan alueen käsittely on hyödyllistä)
 • Jos iholle laitettu täyteaineita tai pistoshoitoja viimeisen kolmen kuukauden aikana
 • Sinulla on veritulppa, valtimon pullistuma tai valtimonkovettumatauti
 • Sinulla on veren hyytymiseen liittyvä sairaus tai lääkitys

Yin Your Skin® Signature Experience 75 €

Lähde mukaan kiehtovalle matkalle ihosta ytimeen! Hinta oikeuttaa 8 kk pääsyn materiaaleihin.

Yin Your Skin® level 2 – Advanced Facial Gua Sha 85 €

Opi kosmeettisen gua shan edistyneimmät tekniikat. Hinta oikeuttaa 8 kk pääsyn materiaaleihin.

Yin Your Skin® Complete Experience 150 €

Osta molemmat kurssit yhdessä ja säästä 10 €. Hinta oikeuttaa 8 kk pääsyn materiaaleihin.

Lue mitä asiakkaat kertovat gua shan vaikutuksista

”Kasvoillani on ollut epäpuhtauksia noin vuodesta 2012 saakka ja vuonna 2017 minulle puhkesi akne. Sain sen hoitoon lääkevoiteen, joka pahensi oireita. Olen kokeillut sen hoitoon lukuisia erilaisia luonnonkosmetiikkatuotteita ja pyrkinyt hoitamaan ihoa myös ruokavalion avulla. Tuotteet ovat auttaneet aina hetkeksi, mutta lopulta iho on palannut aina yhtä huonoon kuntoon. Kun osallistuin kolmen viikon Yin Your Skin® gua sha -haasteeseen, ihoni alkoi oikeasti parantua ja kolmessa viikossa tapahtui aivan huikea muutos, jollaista en ole kokenut aiemmin. Isoimmat finnit ovat parantuneet kokonaan ja iho on rauhoittunut huomattavasti.”

-SANNI

 

”Ennen Gua shan aloittamista oikean silmäni silmäluomi roikkui vuosia sitten saadun sairaskohtauksen takia. Gua shan aloittamisen jälkeen näin jo parin päivän sisällä muutoksia niin ihossani kuin silmäluomessani. Silmäluomeni ei enää roikkunut yhtä paljon ja ihoni oli eloimassan näköinen. Nyt Gua sha on osa jokapäiväistä ihonhoitoani.”

-JANNA

 

”Holistinen hyvä olo on minulle tärkeä ja kun voin hyvin omassa kehossani, haluan että se näkyy myös ulospäin. Olen viimeisen vajaan vuoden aikana saavuttanut ympäri vuoden hyvinvoivan ihon, 7 skin methodin avulla, Katjan opein, ja olin siksi helppo haastettava kokeilemaan gua shaa. Kolmen viikon haasteen aikana oli hämmästyttävää oppia tuntemaan omat kasvonsa uudella tavalla ja huomata se muutos, jonka lastan kanssa päivittäin työskennellssä sai itse aikaan. Saan päivittäin kysymyksiä mitä olen tehnyt iholleni tai mitä meikkiä käytän. Omat hyötyni ylittävät myös kosmeettiset hyödyt ammattipuhujan purentalihasten jumien hellittäessä haasteen sivutuotteena. Lämmin suositus gua shan rauhoittaville ja rentouttaville itsemyötätuntohetkille, tästä syntyi ihana arjen rutiini!”

– NIINA